Bemutatkozás

Csapatunk célja, hogy minőségi szolgáltatást nyújtson az érdekelteknek a természetben való mozgáshoz. Bázisunk a Madarasi Hargita, azonban lehetőségünk van bárhova szervezni túrákat, illetve a bérelt felszereléseket is ki tudjuk szállítani előzetes egyeztetés alapján más helyszínekre is.

Tevékenységi körünk egyaránt lefedi a téli és a nyári időszakot is. Nyáron e-bike, sziklamászás, via ferrata, bakancsos túrák szerepelnek az ajánlatunkban, télen sí- és snowboard oktatásra, sítúrákra és felszerelés kölcsönzésre van lehetősége az érdeklődőknek.

Külön szegmense a tevékenységünknek a mozgássérültek számára kialakított programajánlatunk. Télen speciális eszközökkel sízhetnek (sitski, dualski, snowcart), nyáron a speciálisan kialakított downhill bicikliket próbálhatják ki.

Lelkes csapatunk - akik túráidon, tanulásodban segítenek

Zoli

A sízés és mászás szerelmese.

LELKESEDÉS
Magyar
Román

Mesi

A természet szerelmese.

LELKESEDÉS
Magyar
Román

Kinga

Az aktív és önálló élet szerelmese.

LELKESEDÉS
Magyar
Román

Gyakran ismételt kérdések

A Madarasi Hargita Síközpont két irányból közelíthető meg.

• Udvarhely – Zeteleka –Ivó útvonalon (Ivó – Madarasi Hargita 10 km), aszfaltozott úton, ami viszont a téli időszakban nincs aszfaltig letakarítva, mert nem megyei út. Télen 4x4-es jármű és hólánc kötelező a biztonságos megközelítéshez és az elakadások elkerülése végett.

• Szentegyháza – Madarasi Hargita útvonalon, (13 km) erdei úton, nyáron is 4x4-es járművel ajánlott, mert az út állapota az esőzések, időjárás függvényében változik. Télen kötelező a hólánc és ajánlott a 4x4-es jármű az elakadások elkerülése végett.

A GPS-be nem Madarast, hanem Madarasi Hargitát kell beírni vagy Kapcsolat oldalunkon egy kattintással meg is tervezheted az útvonalat.
A honlapon minden információt megtalálsz arról, hogy milyen felszereléseink vannak, mire van neked szükséged, milyen méretben, milyen árakkal. Helyszínen, a Madarasi Hargita Síkölcsönzőben (a Súgó Panzió mellett) munkatársaink rendelkezésedre állnak, ott lehet bérelni, ők beállítják neked a kötéseket, sítudásodnak megfelelően tanácsokkal látnak e.

A nyári eszközök bérlése előzetes telefonos egyeztetés alapján történik a 004 0724 035 088, 004 0745 558 832 telefonszámokon. A honlapon megtalálsz minden információt arról, hogy mit lehet bérelni, milyen méretben, árban.

Túrák, tevékenységek esetén előzetes telefonos egyeztetés szükséges, a honlapon meghirdetett tevékenységek mellett szívesek veszünk minden ötletet, csapatépítő programot, nyitottak vagyunk.
Telefonos egyeztetés alapján, a 004 0724 035 088, 004 0745 558 832 telefonszámokon.
Gerinc-, látás-, hallássérültek számára 100%-ban használhatóak az eszközeink, bármilyen más sérülés esetén előzetes telefonos egyeztetés alapján találunk megoldást vagy olyan tevékenységet, ami megfelelő a mozgássérült számára.
A Madarasi Hargita Síközpont Facebook oldalán, a www.madarasihargita.ro oldalon, és a 004 0724 035 088, 004 0745 558 832 telefonszámokon.